Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Edilsergiu Idea Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Linie productie polistiren expandat
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Importam si distribuim linii de productie polistiren expandat care pot fi compuse din instalatie de preexpandare, generator de aburi, masa de debitare placi, bloc forma, ventilator, uscator cu transport pneumatic spre rezervoarele de uscare, rezervoare de uscare, transportoare pneumatice din rezervoare, instalatie de reciclat deseuri, rute de abur, vane de oprire si instalatie de acumulare aburi.

Liniile de productie comercializate, au toate certificarile CE, fiind fabricate in acord cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu. Aceste echipamente sunt fiabile, rezistente la diversi factori- coroziune, utilizare continua, s.a., au o durata indelungata de exploatare, nu necesita ingrijire speciala, asigura o functionare si utilizare optime, etc. Pentru oferta completa a produselor DM GLOBAL Machinery si pentru mai multe informatii legate de acestea, va rugam sa ne contactati. Promptitudinea, seriozitatea si eficienta cu care va vom intampina, va vor impresiona, cu siguranta.

Ofera-i afacerii tale, sansa de a se dezvolta! Achizitioneaza la preturi competitive, utilajele preformante de la DM GLOBAL Machinery!
Din Gura in Gura