Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Edilsergiu Idea Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Linii productie profile rigips sau termopan
420000 lei
Brand
Rigips
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
DM Global Traders comercializeaza o gama larga de linii de productie printre care se afla si liniile de productie pentru profile rigips sau termopane. Pentru o colaborare fructuoasa si pentru succesul afacerii dumneavoastra, va putem furniza o gama larga si diversificata de produse standard, care pot fi bineinteles, personalizate in functie de cerintele pe care le aveti. Garantia calitatii este asigurata printr-un certificat aferent.

Prin colaborarea cu echipa companiei noastre si prin intermediul produselor pe care vi le oferim, va puteti dezvolta afacerea, satisfacand necesitatile si cerintele venite din partea clientilor vostri, oferindu-le produse de calitate superioara fabricate cu ajutorul unei tehnologii de varf care consta in acest caz, in linii de productie pentru profile rigips sau termopane!

Profesionalismul, eficienta, onestitatea si seriozitatea specialistilor Hi-Tech Machinery se vor vedea inca de  la inceputul parteneriatului.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite, nu ezitati sa ne contactati. Va vom raspunde prompt, oferindu-va solutii customizate!
Din Gura in Gura